G68 Bianco gránit mosogatótálca LGB48068 Elleci Best 480

Termékeink színpalettáját itt találod:
https://domoterc.hu/szinek/

Méret:

Mosogatótálca mérete: 1000 x 510 mm Medence mélysége: 200 mm Szekrény mérete: 600 mm

Minimálisan rendelhető

Termék kódja

LGB48068

Szín

Gyártó

Megjegyzés: A tartósság érdekében kérje vízálló élzárással.

139.990 Ft

 

Elleci – Best 480 gránit mosogatótálca kollekció adatlapja itt megtekinthető.
A G68 Bianco gránit mosogatótálca kivitele: 1 medence csepegtetővel és beépítésének módja: munkalapra szerelhető.
10 év garancia.

Részletes leírás

BEST kollekció
A Best olyan racionális esztétikájú kompozit mosogatók gyűjteménye, amelyek maximális hatékonyságot tesznek lehetővé a professzionális kifolyásgátló szélnek és a mosogató mentén csúsztatható kiegészítőknek köszönhetően. A Best mosogatótálcák medencék közti elválasztója a teljeskörűbb használat érdekében szélesebb és beépített területtel van ellátva a csaptelep számára. A BEST kollekció 17 féle színben és 6-féle változatban rendelhető.

Egyedi tulajdonságok
szélesebb medencék közti elválasztó, kifolyásgátló szél, beépített lefolyótakaró és túlfolyó takaró

Szélesebb medencék közti elválasztó
A csaptelep ideális pozíciója a szélesebb medencék közti elválasztón a még ergonomikusabb kialakítás érdekében.

Kifolyásgátló szél
A különleges kifolyásgátló szél lehetővé teszi a kiegészítők mosogatótálca mentén történő csúsztatását, és korlátozza a víz kifolyását.

Beépített lefolyótakaró és túlfolyó takaró
A mosogatótálca készletben két stílusos, elegáns elem található. A beépített lefolyótakaró és a szögletes túlfolyó egyesíti a dizájnt és a funkciót.

Tartozékok
A vágódeszkával és az összecsukható edényszárítóval ízlése szerint kiegészítheti mosogatótálcáját, így könnyebbé és kényelmesebbé teheti az ételek elkészítését.

elleci best kollekció

A kompozit mosogatótálcák természetes gránit őrleményt, akrilgyantát és egyéb színezékeket tartalmaznak. A gyártók általában olyan fantázianeveket adnak, ami tartalmazza a gránit szót valamilyen formában pl. GRANITEK, FRAGRANIT, SILGRANIT stb. A mosogatótálcák minősége, tartóssága két dologtól függhet. Az egyik az, hogy a tálca gyártásánál felhasznált gránit őrlemény milyen arányban tartalmaz kvarcot és persze a gyártási (öntési technológiától). Ezek határozzák meg a tálca ellenállását a hősokkal, karcolásokkal ütéssekkel és a fakulással szemben. Jelenleg az olasz ELLECI cég jár az élen a gránit mosogatótálcák gyártásában egy saját fejlesztésű szabadalommal védett technológiával.

G.P.S. sajtolási technológiai
G.P.S. sajtolási technológiai rendszernek köszönhetően az Elleci mosogatókban a mosogató masszáját adó összetevők teljes körűen és egyenletesen oszlanak el. A technológia nemzetközi szabadalmi oltalom alatt áll (szabadalom száma: 1 415 794 B1), így kizárólagosan az Elleci alkalmazhatja. A G.P.S. rendszer egy dinamikus prés-formát alkalmaz, amely biztosítja a mosogató masszájában az összes alkotóelem egyenletes eloszlását, miközben  a mosogató látható előoldalán is fenntartja az optimális arányokat.

Az ELLECI által gyártott mosogatótálcák 80%-os kvarctartalommal rendelkeznek!

GRANITEK
A Granitek természetes gránit és akrilgyanta vegyítéséből jön létre, kiaknázva a gránit kiváló képességeit: ellenáll a magas hőmérsékletnek, kisebb nekiverődéseknek és a legdurvább ütődéseknek is, miközben a terméskő hatását kelti. A Granitek a gránit és az akrilgyanta közötti kapocs, amely a gránit iparágban egyedülálló minőségi tulajdonságokkal bír.

KERATEK PLUS
Kvarc, kerámia részecskék és innovatív akril keveréke. A gyantát a Keratek Plusban exkluzív eljárásokkal kombinálják, melyek képesek teljesen kitölteni az anyag belső szerkezetét. Az eredmény zéró porozitású felület, biztosítva a maximális
higiéniát és a kiváló a ellenállást a szennyeződésekkel szemben.

NAGYOBB ÜTÉSÁLLÓSÁG
Az anyag 30%-kal egyenletesebb és ellenállóbb az ütődésekkel szemben.

NAGYOBB ELLENÁLLÁS A HŐSOKKAL SZEMBEN
30%-kal nagyobb mértékben áll ellen a hősokknak (átlagosan: 345 °C)

TARTÓSSÁG
Az összetétel részét képező UV-védelemnek köszönhetően az anyag nem fakul ki az idő múlásával.

Antibakteriális védelem
Az anyag összetételéből adódóan meggátolja a mikroorganizmusok kifejlődését, valamint elősegíti a baktériumok eltávolítását, ezzel higiéniát és tisztaságot hoz a konyhába. Az antibakteriális rendszert alkotó ezüst ionok 100%-os antibakteriális védelmet nyújtanak.

A KERATEK PLUS mosogatótálcák rendelkeznek minden olyan tulajdonsággal amivel GRANITEK társaik, plusz

KIVÁLÓ TISZTÍTHATÓSÁG
Ellenáll a kávé, bor, zsír, gyümölcslé, citrom, valamint a fehérítőszer okozta foltoknak.

100%-os VÍZTASZÍTÁS
Az alkalmazott gyantának köszönhetően. A molekuláris kötések 100%-osan víztaszítóvá teszik.

Jó tanács!

A Te képernyődön megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet döntesz, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani!

Kapcsolódó termékek