Magasfényű kristály fehér bútorlap U 11026 XG Pfleiderer PrimeBoard

59.580 Ft /tábla

Méret:

Hosszúság: 2800 mm
Szélesség: 2100 mm
Vastagság: 18 mm

A termék színének kódja: U11026XG

Termékkategória: , ,

Szín:

Gyártó: PFLEIDERER

A Pfleiderer PrimeBoard XTreme magasfényű (High Gloss) lakkozott felületével tökéletesen egyenletes és háromdimenziós tükörfényt hoz létre, tapintása modern. Jól illik az egyszerű dekorációhoz, ugyanakkor elképesztő eleganciát kölcsönöz a klasszikus fa-, kő- és gyöngyház felületeknek. A Pfleiderer PrimeBoard U11026XG magasfényű kristály fehér forgácslap alapú bútorlap kiváló kopás- és karcállósággal rendelkezik, hosszú ideig megőrzi fényét.

 

A PrimeBoard magasfényű lapjai teljes színazonosságban (azonos színkóddal) állnak a Pfleiderer bútorlapjával és dekorlemezével is, ami hatalmas előnyt jelent a belső terek tervezésénél, költséghatékonyság (bútor korpuszok) valamint felhasználási területben is (HPL felületek, a nagyobb kopásállóság érdekében).

Jó tanács! Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet dönt, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani!