G40 Nero gránit mosogatótálca LGG91040BTP Elleci Globe 910

Termékeink színpalettáját itt találod:
https://domoterc.hu/szinek/

Méret:

Mosogatótálca mérete: 838x483 mm Medence mélysége: 235 mm Szekrény mérete: 900 mm

Minimálisan rendelhető

Termék kódja

LGG91040BTP

Szín

Gyártó

Megjegyzés: A tartósság érdekében kérje vízálló élzárással.

209.990 Ft

 

Elleci Globe 910 adatlapja itt megtekinthető.
A G40 Nero gránit 1 medencés mosogatótálca munkalapra és munkalap alá szerelhető.
10 év garancia.

Részletes leírás

GLOBE kollekció
Belefér-e a világ egy mosogatótálcába? Igen, ha a Globe mosogatótálcáról van szó. Több mint 23 cm mély XL méretű medencéje tökéletes a nagyméretű edények, lábasok és serpenyők mosogatásához. Esztétikai sokoldalúságának köszönhetően a Globe indusztriális és dizájn környezetekben, valamint klasszikusabb környezetekben is telepíthető. A Globe bármilyen berendezéshez alkalmazkodik. Egyedülálló kinyúló alakja a tágas, XL méretű medence belsejében található nagyméretű tér teljes mértékű kihasználására ösztönöz. A még látványosabb eredmény eléréséhez a Globe mosogató beszerelhető munkalapra és a munkalap alá is.

Egyedi tulajdonságok
XL méretű medence, granitek lefolyó takaró

XL méretű medence
Nagyobb méretű mosogatómedence, hogy elegendő helyet és könnyebb használatot biztosítson nagyobb eszközök esetén.

Granitek lefolyó takaró
Az azonos színű gránitból készült lefolyótakaró emeli a mosogatótálca megjelenését.

Tartozékok
A vágódeszkával és az összecsukható edényszárítóval ízlése szerint kiegészítheti mosogatótálcáját, így könnyebbé és kényelmesebbé teheti az ételek elkészítését.

 

elleci globe kollekció
G.P.S. sajtolási technológiai
G.P.S. sajtolási technológiai rendszernek köszönhetôen az Elleci mosogatókban a mosogató masszáját adó összetevők teljes körűen és egyenletesen oszlanak el. A technológia nemzetközi szabadalmi oltalom alatt áll (szabadalom száma: 1 415 794 B1), így kizárólagosan az Elleci alkalmazhatja. A G.P.S. rendszer egy dinamikus prés-formát alkalmaz, amely biztosítja a mosogató masszájában az összes alkotóelem egyenletes eloszlását, miközben  a mosogató látható előoldalán is fenntartja az optimális arányokat.

GRANITEK
A Granitek természetes gránit és akrilgyanta vegyítéséből jön létre, kiaknázva a gránit kiváló képességeit: ellenáll a magas hőmérsékletnek, kisebb nekiverődéseknek és a legdurvább ütődéseknek is, miközben a terméskő hatását kelti. A Granitek a gránit és az akrilgyanta közötti kapocs, amely a gránit iparágban egyedülálló minőségi tulajdonságokkal bír.

METALTEK
A termék elsődleges különlegességét a masszához hozzáadott fém részecskék adják, melyek a külső felületet csillogóvá és fényessé varázsolják. A cél egy különleges metál effekt elérése. A többszöri felületkezelés, különleges külső felület révén a mosogató a konyha más acél elemeihez is kiválóan illeszkedik.

Nagyobb ütésállóság
Az Elleci szabadalmaztatott GPS technológiája ötvözve az új műgyantával és a kerámia nanorészecskékkel egy rendkívül homogén összetételt eredményez. Az anyag még a legjobb versenytársunk termékénél is 30%-kal egyenletesebb és ellenállóbb.

Fokozott ellenállás a hősokkal szemben (+50%)
Az új hexavalens gyanta és a kerámia nanorészecskék vegyítésével egy olyan anyag született, amely fokozottan, legkiemelkedőbb versenytársunk termékénél 50%-kal nagyobb mértékben áll ellen a karcoknak és a hősokknak. Hősokkal szembeni ellenállás: meghaladja a szabványokban foglalt követelményeket (UNI13310, IAPMO ANSI Z 124.6).

UV-védelem
Az összetétel részét képező UV-védelemnek köszönhetően az anyag nem fakul ki az idő múlásával.

Antibakteriális védelem
Higiénia: az anyag összetételéből adódóan meggátolja a mikroorganizmusok kifejlődését, valamint elősegíti a baktériumok eltávolítását, ezzel higiéniát és tisztaságot hoz a konyhába. Az antibakteriális rendszert alkotó ezüst ionok 100%-os antibakteriális védelmet nyújtanak.

Jó tanács!

A Te képernyődön megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet döntesz, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani!

Kapcsolódó termékek