Rendelés menete

Hogyan zajlik az ajánlatkérés/megrendelés?


Bútorlap, munkalap, csempepótló vagy konyhasziget lap színének kiválasztása és megrendelése a webes felületünkről.

Ajánlás! A képernyőn megjelenő szín nem biztos, hogy teljes mértékben tükrözi a valóságot, így mindenképp ajánljuk, hogy látogass el bemutató termünkbe, ahol minden mintánk élőben, nagyobb darabban is megtekinthető, és meg is tapintható, ami nagyon fontos ismérve egy bútorlap vagy munkalap dizájnja szempontjából. 

 

1. Ha sikerült kiválasztani az álombútor lapját, vagy lapjait, és még nem vagy biztos abban, hogy ár-érték arányban melyiket választanád, kérj ajánlatot akár több szín variációra is, így könnyebb lesz a döntés.

 

2. Az árajánlat adásához munkatársainknak a szín kódja mellet, szüksége lesz az alábbi adatokra:

  • a bútorlapok, vagy konyhai ajtólapok pontos méreteire 
  • egy listára, hogy mekkora darabokat, ajtókat szeretnél és abból hány darabot
 

Fontos! Bútorlapjaink és munkalapjaink táblában állnak raktárainkban, azok élein gyárilag nincs éllezáró anyag, így árajánlat kéréskor tudnod kell, melyik éleket szeretnéd le él záratni. Ha nem választasz a kiválasztott anyag színétől esetleg eltérő színű éllezárást, akkor munkatársaink a kiválasztott lappal azonos színű és felületű élműanyaggal fognak számolni. Munkalapok megrendelésénél minden esetben rajzot forgunk kérni.

 

Jó, ha tudod!

Érdemes az ajánlat kérésekor tudatnod velünk, hogy kérsz-e házhozszállítást hiszen ekkor tudunk gyorsan kalkulálni ezzel a költséggel, és szerepeltetni az ajánlaton. Ezek után Te még dönthetsz úgy, hogy inkább nálunk veszed át a rendelésed.

Bútorlapjaink és munkalapjaink a védőfóliát kivéve nincsenek csomagolva, ha csomagoltatni szeretnéd, kérjük jelezd előre.

 

4. Az árajánlatok kérése és adása minden esetben elektronikusan történik e-mailen keresztül, tehát elég, ha otthonodban nyugodtan végig gondolva, kiszámolva küldöd az ajánlatkérést Nekünk, mi pedig 2-3 munkanapon belül tételes ajánlatot adunk e-mailen. 

Bemutató termünk időnként túlterhelt, így ügyfélszolgálatos munkatársaink nem tudnak azonnal ajánlatot adni. Az árajánlat adása hosszabb folyamat, azért is, hogy a lehető legoptimálisabb árat és táblakiosztást megtaláljuk Neked.

 

5. Az árajánlat egyben díjbekérőt is tartalmaz, így az előleg utalásával jelzed a szándékodat, hogy kéred az ajánlatban szereplő bútorlapot vagy konyhai munkalapot.

 

6. Az előleg beékezését munkatársaink iktatják, és az anyag elérhetőségét figyelembe véve pár nap elteltével egy visszaigazolást küldünk a várható elkészülési határidővel. Ekkor még egyszer, utoljára átnézheted a megrendelésed, és 24 órán belül jelezhetsz, ha esetleg elírtál vagy elszámoltál valamit.

 

7. Ezt követően a beszerző majd a műhelyben dolgozó munkatársaink elkezdik a munkát hogy Te minél hamarabb megkaphasd a megrendelésed.

 

8. Az utolsó simítások és ellenőrzés után, ügyfélszolgálatunk SMS üzenetben értesít a készrejelentésről.

 

9. Ha eddig nem döntötted el, hogy kérsz-e házhozszállítást, ekkor még írásban jelezheted felénk, de így számolnod kell a csomagolás és a futárszolgálat idejével, ami akár 7-10 nap is lehet.

 

10. Házhozszállítás esetén nem tudsz bankkártyával fizeni, így a fennmaradó összeg (ha van) utalásáról kérj tőlünk egy díjbekérőt. Ha nálunk veszed át megrendelésed, munkatársainkkal találkozol a bemutató teremben, ahogy megkapod a számládat, a műhelyben pedig átveheted a megrendelésed. 

 

A Domoterc Csapata