sonoma tölgy bútorlap

A bútorlap, ami soha nem megy ki a divatból: a Sonoma tölgy

A terendek folyamatosan változnak – egyszer a modern, fényes felületek, hideg színek népszerűek, máskor a klasszikus, természetes hatású bútorlapok otthonos meleg színeikkel uralkodnak. De vannak olyan klasszikusok, amik soha sem tudnak kimenni a divatból, mert minden stílushoz tudnak ízlésesen passzolni. Ilyen a Sonoma tölgy bútorlap is! 

Világos színével tágítja a teret

Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb fadeokor bútorlap évek óta: visszafogottságával képes alkalmazkodni a különféle terekhez. A világos tölgy bútorlap színek tágítani tudják a teret, és akkor is jó döntés letenni mellettük a voksunkat, ha a térben kevés a természetes fény – a sötét bútorlapokkal szemben a világos Sonoma tölgy konyhabútor vagy szekrénysor  visszaveri a fényt, ezért kicsit csalhatunk vele, és észrevétlenül világosíthatunk a szobán. Ezért különösen jó választás kisebb méretű nappalikhoz szekrénysorként, hálószobákhoz ágykeretként és szekrény, komód formájában, vagy konyhákhoz nem csak munkalapként, hanem akár az egész konyhabútor frontjaként feldobhatja a teret. 

Alkalmas egy sötétebb színvilágú tér ellensúlyozására

Nem kell attól tartani, hogy nagy egybefüggő felületként tolakodó lesz – egy világos bútorlap tökéletesen alkalmas egy sötétebb színvilágú tér ellensúlyozására, legyen az akár a fal vagy a többi bútor színe miatt adott. Emellett világos és sötét padlós terekhez is jól tud illeszkedni a maga semlegességével. Mintázata és színei is kellően szolidak ahhoz, hogy könnyedén alkalmazkodjon egy modernebb vagy akár egy hagyományosabb, vintage stílusú konyhához, szobához is.

Visszadja a természetes fa érzetét

Habár örök klasszikus, a Sonoma tölgy munka vagy bútorlap megfelel a legaktuálisabb trendeknek: képes élethűen visszaadni a tölgy természetes térbeli szerkezetét, már-már érezhetjük ujjainkkal a felület különféle textúráit, annyira valósághűen adja vissza a természetes fa érzetét. Ezt még fokozzák az apró fűrésznyomok is, amik pedig megfelelnek a kicsit rusztikusabb stílust kedvelők elvárásainak. 

sonoma tölgy konyhai munkalap

Trendi, sokoldalú és megfizethető

Népszerűségét széleskörű felhasználhatósága mellett még kedvező árfekvése is csak fokozza. Ha trendi, sokoldalú, magas minőségű, ugyanakkor megfizethető bútorlapra vágysz, válassz a Domoterc Sonoma tölgy bútor- és munkalapjai közül! Kiválasztott darabjaidat bútorlap szabászatunk pedig az igényeidnek megfelelő méretre vágja.

Szeretnél többet megtudni arról, hogyan találhatod meg a számodra legideálisabb bútorlapot? Esetleg nem tudsz eligazodni a tölgy munkalap választékban? Olvasd el ezt a posztunkat!

Érdemes benézned pestszentlőrinci bemutatótermünkbe is, mert az óriási bútorlap választék mellett verhetetlen bútorlap árakkal várunk!